Choć "fałszywy" miód może kusić okazyjną ceną, to z pewnością nie dostarczy organizmowi żadnych cennych składników. Jak wytwarza się sztuczny miód i dlaczego to tylko puste kalorie? I jak poznać ten naturalny? Odpowiedź znajdziesz w filmie.

Polecane artykuły

Cukinia to jedno z najbardziej wartościowych i uniwersalnych warzyw w naszej w kuchni. Jest ona lekka, zdrowa i niezwykle smaczna. Szukasz ciekawyc...

Pomidory to jedne z najpopularniejszych warzyw sezonowych, którymi można cieszyć się również w okresie zimowym – wystarczy przyrządzić z nich przet...

Kuchnia potrafi przenosić nas w różne zakątki świata, a czasem nawet zaskoczyć pochodzeniem dobrze znanych smakołyków. Ten prowansalski specjał to...

Renkloda to jedna z najstarszych odmian śliwek uprawianych w Polsce, która – mimo swojego francuskiego pochodzenia – stała się nieodłącznym element...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Mężczyźni uwielbiają golonkę, więc gości ona u nas w domu od czasu do czasu...
Odsłon: 27749

