Najlepsze przepisy na ogórki

Już dziś Piekielna Kuchnia otwiera się na nowo z nowym szefem – Mateuszem Gesslerem! Wrota kuchni przekroczy 14 kulinarnych pasjonatów. Zobaczcie czołówkę programu!

Uczestnicy „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia” staną do walki o prestiżowy tytuł zwycięzcy, nagrodę 100 tysięcy złotych oraz staż w jednej z restauracji, której właścicielem jest Mateusz Gessler.

Fot. materiały prasowe/Polsat

W każdym odcinku dwie drużyny - niebieskich i czerwonych zmierzą się z kulinarnym zadaniem, a zwycięska drużyna dostanie wyjątkową nagrodę - spotkania z niezwykłymi gośćmi, degustacje luksusowych produktów w ekskluzywnych miejscach, szkolenia z ekspertami. W tym sezonie przegrana drużyna zamiast kary otrzyma „lekcję do odrobienia”, czyli zadanie, które ma ich nauczyć pokory, szacunku do pracy i produktu oraz pokazać wartość pracy zespołowej.
Swoje kulinarne umiejętności pod okiem Mateusza będą szlifować: Osi Ugonoh, Julia Oleś, Marcin Rybak, Igor Łubkowski, Karolina Stolarska-Bigos, Jarek Gruda, Michał Kurczewski, Ina Rybarczyk, Anna Anklewicz, Agata Wójcik, Hubert Jabłoński, Maciej Adamczyk, Marta Spilarewicz i Kamil Krupicz. 
Piekielne zmagania, łzy, zaskakujące decyzje szefa Mateusza Gesslera i wyzwania, jakich w „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia” jeszcze nie było. To wszystko już dziś o godzinie 20:00 w Polsacie.

Zobaczcie czołówkę siódmej edycji reality show! 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Krokiery z farszem drobiowym

Pyszne, chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku krokiety z pełnym smaku far...

Odsłon: 1422

60 min
7
Desery lodowy tort norweski

Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...

Odsłon: 133

>60 min
4
Napoje Dalgona coffe w 5 minut

Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...

Odsłon: 186

15 min
8
Ciasta Ciasto budyniowe smerfowe

Budyniowce na petitkach to nasze ulubione ciasta. Trochę takie awaryjne, czyl...

Odsłon: 93

30 min
2

Polecane artykuły

Informacje Zaskakujący miks dwóch polskich klasyków. Co zrobić z porzeczkoagrestu?

Niewiele osób wie o istnieniu tego bogatego w witaminy owocu. Niezależnie od tego, czy będziecie go zajadać na surowo, jako zdrową przekąskę, czy j...

0
Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

5
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9
Informacje Dania z resztek z grilla. Pierożki, frittata i forszmak z grillowanym mięsem

Lato to idealny moment na spotkania ze znajomymi przy ogrodowym grillu. Jeśli po całonocnym biesiadowaniu zostało ci dużo resztek, nie wyrzucaj ich...

4