Sezon na dynię

Uczestnicy „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia” staną do walki o prestiżowy tytuł zwycięzcy, nagrodę 100 tysięcy złotych oraz staż w jednej z restauracji, której właścicielem jest Mateusz Gessler.

Fot. materiały prasowe/Polsat

W każdym odcinku dwie drużyny - niebieskich i czerwonych zmierzą się z kulinarnym zadaniem, a zwycięska drużyna dostanie wyjątkową nagrodę - spotkania z niezwykłymi gośćmi, degustacje luksusowych produktów w ekskluzywnych miejscach, szkolenia z ekspertami. W tym sezonie przegrana drużyna zamiast kary otrzyma „lekcję do odrobienia”, czyli zadanie, które ma ich nauczyć pokory, szacunku do pracy i produktu oraz pokazać wartość pracy zespołowej.
Swoje kulinarne umiejętności pod okiem Mateusza będą szlifować: Osi Ugonoh, Julia Oleś, Marcin Rybak, Igor Łubkowski, Karolina Stolarska-Bigos, Jarek Gruda, Michał Kurczewski, Ina Rybarczyk, Anna Anklewicz, Agata Wójcik, Hubert Jabłoński, Maciej Adamczyk, Marta Spilarewicz i Kamil Krupicz. 
Piekielne zmagania, łzy, zaskakujące decyzje szefa Mateusza Gesslera i wyzwania, jakich w „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia” jeszcze nie było. To wszystko już dziś o godzinie 20:00 w Polsacie.

Zobaczcie czołówkę siódmej edycji reality show! 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Piernik dojrzewający

Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...

Odsłon: 2214

30 min
19
60 min
9
>60 min
16
60 min
12