Konkurs: Rozsmakuj się w serach!

Odpowiednio dobrany ser może całkowicie odmienić smak dania. Pokaż nam, jak gotujesz z serami Dziugas - weź udział w konkursie i wygraj jedną z 20 nagród.

Litewski ser twardy DŽIUGAS® idealnie pasuje do Twoich ulubionych potraw, nadając im wyjątkowego smaku. Długo dojrzewający ser wzbogaca walory smakowe zarówno klasycznych, jak też bardziej wyszukanych dań i przekąsek. Wykorzystując go, bez trudu przygotujesz wyjątkową, rodzinną kolację a nawet desery.

Ser DŽIUGAS® o różnym okresie dojrzewania charakteryzuje się ciekawą teksturą i posmakiem, a to zapewnia nieograniczone możliwości dla miłośników kulinarnych eksperymentów.

Spośród szerokiej gamy produktów DŽIUGAS® bez trudu wybierzesz sery, które przypadną do gustu Tobie i Twojej rodzinie.

Masz już pomysł na wykorzystanie serów DŽIUGAS®? Podziel się z nami przepisem i wygraj jeden z 20 zestawów nagród! Każdy zestaw o łącznej wartości 90 złotych zawiera:

- pendrive
- nożyk
- tarka do sera
- fartuszek kuchenny z logo Dziugas



Pełny regulamin konkursu znajdziesz tutaj. Kliknij >>

1
z
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Szybka zupa jarzynowa

Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...

Odsłon: 65

60 min
4
Zupy Pomidorowa dla maturzysty

...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...

Odsłon: 51

15 min
3
Ciasta Biszkopt prostokątny z 8 jaj

Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...

Odsłon: 4780

60 min
11

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1