Szykujesz wykwintne przyjęcie? Nie masz pomysłu na dekoracje potraw, drinków, stołu? Książka Łukasza Szewczyka i Piotra Wasika 'Sekrety dekoracji' poprowadzi Cię krok po kroku przez nie tak trudną, jak mogłoby się wydawać naukę dekoracji.

Carving to tajlandzka sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach, która staje się coraz bardziej popularna. Carvingiem może zająć się każdy, wystarczy trochę cierpliwości, szczypta optymizmu i dobry przewodnik...

Książka 'Sekrety dekoracji z warzyw i owoców' prezentuje aż 86 pomysłów na dekoracje, które przedstawione są na 550 zdjęciach! Każdy kolejny krok podczas sporządzania dekoracji jest znakomicie opisany i przedstwiony na zdjęciu. Wszystkie ozdoby zostały przygotowane przez Mistrzów Carvingu Łukasza Szewczyka oraz Piotra Wasika.

Zobacz jakie to proste i zostań Mistrzem Carvingu!



Zdrowe i praktyczne. Zobacz temat specjalny o mrożonkach!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Papryka faszerowana

Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...

Odsłon: 4589

30 min
11
Dania główne Ryba po grecku

Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...

Odsłon: 1236

30 min
12