Boże Narodzenie na słodko

Szykujesz wykwintne przyjęcie? Nie masz pomysłu na dekoracje potraw, drinków, stołu? Książka Łukasza Szewczyka i Piotra Wasika 'Sekrety dekoracji' poprowadzi Cię krok po kroku przez nie tak trudną, jak mogłoby się wydawać naukę dekoracji.

Carving to tajlandzka sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach, która staje się coraz bardziej popularna. Carvingiem może zająć się każdy, wystarczy trochę cierpliwości, szczypta optymizmu i dobry przewodnik...

Książka 'Sekrety dekoracji z warzyw i owoców' prezentuje aż 86 pomysłów na dekoracje, które przedstawione są na 550 zdjęciach! Każdy kolejny krok podczas sporządzania dekoracji jest znakomicie opisany i przedstwiony na zdjęciu. Wszystkie ozdoby zostały przygotowane przez Mistrzów Carvingu Łukasza Szewczyka oraz Piotra Wasika.

Zobacz jakie to proste i zostań Mistrzem Carvingu!



Zdrowe i praktyczne. Zobacz temat specjalny o mrożonkach!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Pychotka bożonarodzeniowa

Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...

Odsłon: 9661

>60 min
12
Ciasta Domek z piernika

Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...

Odsłon: 1150

>60 min
15
Przekąski Zapiekane ziemniaczki

Tak przygotowane ziemniaki mogą być do drugiego dania lub jako przekąska.

Odsłon: 1108

30 min
7
Przekąski Śledź po kaszubsku

Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...

Odsłon: 521

30 min
2