Sprawdzone przepisy na Wielkanoc

Szykujesz wykwintne przyjęcie? Nie masz pomysłu na dekoracje potraw, drinków, stołu? Książka Łukasza Szewczyka i Piotra Wasika 'Sekrety dekoracji' poprowadzi Cię krok po kroku przez nie tak trudną, jak mogłoby się wydawać naukę dekoracji.

Carving to tajlandzka sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach, która staje się coraz bardziej popularna. Carvingiem może zająć się każdy, wystarczy trochę cierpliwości, szczypta optymizmu i dobry przewodnik...

Książka 'Sekrety dekoracji z warzyw i owoców' prezentuje aż 86 pomysłów na dekoracje, które przedstawione są na 550 zdjęciach! Każdy kolejny krok podczas sporządzania dekoracji jest znakomicie opisany i przedstwiony na zdjęciu. Wszystkie ozdoby zostały przygotowane przez Mistrzów Carvingu Łukasza Szewczyka oraz Piotra Wasika.

Zobacz jakie to proste i zostań Mistrzem Carvingu!



Zdrowe i praktyczne. Zobacz temat specjalny o mrożonkach!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka jajeczna z groszkiem

Prosta, małoskładnikowa i budżetowa sałatka jajeczna z groszkiem, przebój moi...

Odsłon: 15

15 min
1
30 min
1
Przekąski Chrzanowe jajka

Wielkanoc to czas jajek podawanych na dziesiątki sposobów. Niewątpliwym przys...

Odsłon: 1733

30 min
2
Sałatki Sałatka krabowa

Sałatka z paluszkami krabowymi to lekka, subtelna w smaku przystawka o subtel...

Odsłon: 31

15 min
1
Desery Krem pistacjowy

Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...

Odsłon: 2861

30 min
4
15 min
3