Zioła to podstawa naszej kuchni, gdyż to właśnie dzięki nim dania zyskują niepowtarzalny aromat. Czy potrafisz jednak rozpoznać je wyłącznie po wyglądzie? Sprawdź się!

 

Polecane artykuły

Informacje Dodaj łyżeczkę do owsianki. Trawienie znacząco się poprawi, stres i napięcie znikną

Nie wyobrażasz sobie śniadania bez owsianki? Następnym razem koniecznie dodaj do niej łyżeczkę kurkumy, aby jeszcze bardziej podkreślić jej smak i...

2
Informacje Błędy, które popełniasz podczas przygotowywania kurczaka. Nie tylko mycie jest zakazane

Kurczak to jeden z najpopularniejszych składników w polskiej kuchni. Jest on lekkostrawny, niedrogi i niezwykle smaczny, jednak nie każdy potrafi s...

2
Ewa gotuje Gotowanie po podhalańsku z Ewą Wachowicz. Było aromatycznie i sycąco

Ewa Wachowicz w 552. odcinku programu "Ewa gotuje" zaprasza widzów pod samiuśkie Tatry, gdzie zdecydowanie można aktywnie wypocząć i dobrze zjeść....

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania Owsianka z kurkumą

Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...

Odsłon: 35

15 min
2
Zupy Zupa z brukselką

Przepis na zupę jarzynową z brukselką.

Odsłon: 1107

60 min
16
15 min
5
Desery Bułeczki dyniowe z czekoladą

Bułeczki dyniowe z czekoladą to dość nieoczywiste połączenie. Do zrobienia ci...

Odsłon: 13713

30 min
16