Zioła to podstawa naszej kuchni, gdyż to właśnie dzięki nim dania zyskują niepowtarzalny aromat. Czy potrafisz jednak rozpoznać je wyłącznie po wyglądzie? Sprawdź się!

Polecane artykuły

Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...

W 547. odcinku programu "Ewa Gotuje" Ewa Wachowicz zabrała widzów do słonecznej Italii. Przygotowała nietypowe specjały z Włoch - zupę stracciatell...

Faszerowane cukinie z grilla to idealna propozycja na letni obiad lub kolację na świeżym powietrzu. Są lekkie, a jednocześnie sycące, pełne smaku i...

Aronia to owoc, który kryje w sobie prawdziwą prozdrowotną moc. Ma on jednak jedną wadę – jest mało soczysty i cierpki w smaku, dlatego wiele osób...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9953

Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8951

Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6343

