Mawia się, ze grzybiarz, jak saper, myli się tylko raz. Niestety, w obu przypadkach za drobny błąd możemy zapłacić zdrowiem. Zanim wybierzesz się do lasu, sprawdź czy potrafisz rozpoznać trujące okazy.

Polecane artykuły

Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...

W 547. odcinku programu "Ewa Gotuje" Ewa Wachowicz zabrała widzów do słonecznej Italii. Przygotowała nietypowe specjały z Włoch - zupę stracciatell...

Faszerowane cukinie z grilla to idealna propozycja na letni obiad lub kolację na świeżym powietrzu. Są lekkie, a jednocześnie sycące, pełne smaku i...

Aronia to owoc, który kryje w sobie prawdziwą prozdrowotną moc. Ma on jednak jedną wadę – jest mało soczysty i cierpki w smaku, dlatego wiele osób...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9923

Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8910

Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6327

