Jak zamienić makaron w arcydzieło sztuki kulinarnej? Jaki sos do jakiego makaronu?

REKLAMA

Trudno znaleźć inny produkt spożywczy, który dawałby tyle możliwości i jednocześnie był tak prosty w przyrządzaniu - wystarczy kilka odpowiednich dodatkowych składników, by zapewnić rozkosz dla podniebienia. Makaron i sos to para stwarzająca możliwość wprost niewyobrażalnych kreacji. W książce prezentujemy wybór najlepszych sosów do makaronu, od klasycznych po bardziej twórcze i wyrafinowane warianty.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski
Najprostsze zapiekanki
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 37
1

Przekąski
Śledzie w oleju
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 54
1

Zupy
Zupa pieczarkowa z porem i chili
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Grzyby
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Tymianek
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 284
5

REKLAMA
