Specjalnie dla użytkownków serwisu Smaker.pl Marcin Moczydłowski (utalentowany Barista, trener w Akademii Espresso) opowiedział i pokazał jak przyrządzić znakomite Espresso. Mistrz Polski Barsitów pokazał również technike LatteArt.

Skąd pochodzi Espresso? Co oznacza jego nazwa? Jak przyrządzić ten rodzaj kawy według włoskiej zasady 4M? Tego wszystkiego możesz dowiedzieć się oglądając pokaz Marcina Moczydłowskiego!






Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory Konfitura z fig (dżem z fig)

Prawdziwy rarytas :) Konfitura z fig to mega pyszny dodatek do rogali, chałek...

Odsłon: 8485

>60 min
12
Ciasta Ciasto z rabarbarem na kefirze

Ciasto jest bardzo puszyste i wilgotne i nie dość, że szybko się robi to i sz...

Odsłon: 14056

60 min
27
Ciasta Ciasto jogurtowe ze śliwkami i kruszonką

Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski wszystkie składnik...

Odsłon: 950

30 min
5