Boże Narodzenie na słono

Specjalnie dla użytkownków serwisu Smaker.pl Marcin Moczydłowski (utalentowany Barista, trener w Akademii Espresso) opowiedział i pokazał jak przyrządzić znakomite Espresso. Mistrz Polski Barsitów pokazał również technike LatteArt.

Skąd pochodzi Espresso? Co oznacza jego nazwa? Jak przyrządzić ten rodzaj kawy według włoskiej zasady 4M? Tego wszystkiego możesz dowiedzieć się oglądając pokaz Marcina Moczydłowskiego!






Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Śledzie po litewsku

Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...

Odsłon: 10684

60 min
11
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 4800

>60 min
23
60 min
5
>60 min
15