Mawia się, ze grzybiarz, jak saper, myli się tylko raz. Niestety, w obu przypadkach za drobny błąd możemy zapłacić zdrowiem. Zanim wybierzesz się do lasu, sprawdź czy potrafisz rozpoznać trujące okazy.
Polecane artykuły
Śledzie to klasyka wigilijnego stołu, ale ich przygotowanie może być prawdziwą sztuką. Warto znać sprawdzone przepisy, które pozwalają zachować ide...
Materiał promocyjny
Jeszcze niedawno wydawało się, że zostały tygodnie zapasu. Po zajrzeniu w kalendarz okazuje się, że wigilia... tuż-tuż. Wszystkim czasem zdarza się...
Orzechy włoskie od wieków goszczą w polskiej kuchni, a ich intensywny smak doskonale komponuje się ze słodkimi wypiekami. To właśnie one sprawiają,...
To jakość masy makowej decyduje o tym, czy tradycyjne świąteczne słodkości będą udane. Sprawdź, co zrobić, aby uzyskać jak najlepszy efekt i zachwy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4384
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 11913
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5597