Zarabiaj ze Smakerem!

Od dziś możesz zarabiać na swoich przepisach dodawanych do Smakera. Wystarczy przejść kilka prostych kroków, aby móc cieszyć się z dodatkowego zarobku.

Kochasz gotować i dzielić się pomysłami? Nie musisz być profesjonalnym kucharzem żeby zarabiać na gotowaniu. Z Nami zyskasz za każdym razem, gdy ktoś obejrzy Twój przepis. Rachunek jest prosty! Im więcej przepisów dodasz, tym więcej osób je zobaczy, a dzięki temu na Twoje konto bankowe będą wpływać nowe fundusze.

Jak to zrobić?

Bądź aktywnym użytkownikiem. Dodawaj przepisy i zgłoś się do naszego programu, a przekonasz się jak łatwo podreperujesz swój domowy budżet.

Dzięki partnerskiej współpracy między Smakerem i Google, pomożemy założyć Ci indywidualne konto Adsense umożliwiające zarabianie pieniędzy, i krok po kroku przeprowadzimy przez cały proces. Jeśli posiadasz już takie konto, przystąpienie do naszego programu będzie jeszcze szybsze.

Czy mi się to opłaca?

Oczywiście! Wraz z naszym partnerem Google zdecydowaliśmy się oprzeć program o Google AdSense. Co oznacza, że pod dodanymi przez Ciebie przepisami pojawią się reklamy, dzięki którym Ty zarobisz!

Każda odsłona to Twój zarobek, a musisz wiedzieć, że Smaker jest największym serwisem kulinarnym w Polsce* i gwarantuje Ci najwyższe liczby odsłon*.

Więcej informacji na temat programu AdSense w Smakerze znajdziesz w swoim profilu w zakładce "AdSense" oraz w przygotowanym przez nas poradniku (aby go przeczytać, kliknij tutaj). Zapoznaj się również z regulaminem programu, dostępnym tutaj.

 

Zarabiaj na swoich przepisach

 

 

Więcej informacji na temat programu AdSense w Smakerze znajdziesz w swoim profilu w zakładce "AdSense" oraz w przygotowanym przez nas poradniku (aby go przeczytać, kliknij tutaj). Zapoznaj się również z regulaminem programu, dostępnym tutaj.

 

*Źródło: Mega­pa­nel PBI/Ge­mius, czer­wiec 2015, kate­go­ria „Kuchnia, gotowanie".

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Jajka w białej kiełbasie

Jajka w białej kiełbasie po szkocku to świetna propozycja na elegancką przyst...

Odsłon: 890

30 min
1
15 min
7
15 min
4
Dania główne ryż po kurdyjsku

szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...

Odsłon: 1528

15 min
10

Polecane artykuły

Informacje Jak długo parzyć kiełbasę wędzoną? Nie popełniaj tych błędów po wędzeniu

Wędzenie kiełbasy to proces, który łączy tradycję z kulinarnym rzemiosłem. Aby osiągnąć wyjątkowy smak i teksturę, niezwykle istotne jest odpowiedn...

0
Informacje Wielkanoc z łososiem Suempol – sekret niezapomnianych Świąt!

Wielkanoc to wyjątkowy czas, kiedy przygotowujemy się do spotkań rodzinnych pełnych radości, tradycji i pysznych potraw. To również doskonała okazj...

3
Informacje Polskie ciasto okazało się bezkonkurencyjne. Zwyciężyło w prestiżowym rankingu

Popularny serwis Taste Atlas przygotował ranking 10 najlepszych deserów serowych. Polskie ciasto okazało się bezkonkurencyjne, pokonując równie pop...

11
Informacje Nie przegap kwitnienia. Zabierz i zrób najlepszy syrop na zapalenie oskrzeli, chore gardło i krtań

Podbiał pospolity to bardzo popularna i niewymagająca roślina. Porasta łąki, skarpy, przydrożne rowy i miedze. Właściwości zdrowotne podbiału znane...

4