Boże Narodzenie na słono

Macie już dość ciągle tych samych wypieków, dostarczanych przez wielkie zakłady piekarnicze?

Chcecie mieć pewność, że wasz chleb zawiera wyłącznie zdrowe składniki? Nic prostszego jak zacząć piec samemu. Cóż bowiem przyjemniejszego niż zapach świeżej bułeczki czy chrupiący chleb, którym witamy rozpoczynający się dzień! Z piekarnika, czy wypiekacza, na zakwasie lub drożdżach, bagietka lub chleb z orzechami - książka ta sprawi, że staniecie się profesjonalistami.

Biały chleb - przepisy z mąką pszenną, orkiszową i innymi
Ciemny chleb - przepisy z mąką żytnią
Bułki - przepisy na drobne wypieki.
Wypieki na przyjęcie - przepisy dla gości
Specjały - przepisy z całego świata

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Piernik last minute

Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...

Odsłon: 58

15 min
0
>60 min
18
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 5900

>60 min
34
Ciasta Miodownik świąteczny - CICHA NOC

Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...

Odsłon: 7716

>60 min
28