Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od czasu do czasu robię mięsa taką metodą jak ta. Gotowane mięso do chleba jako wędlina. Dziś mam pomysł na filet z indyka. Tak przygotowany nie jest suchy. Propozycja idealna dla osób, które nie mogą jeść smażonych lub pieczonych mięs. Filet jest delikatny, oczywiście przyprawy możecie modyfikować pod swój gust. Możecie podać go z sosem tatarskim czy innym dipem do mięs jaki przygotujecie.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 503
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 988
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 182
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2715
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 503
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 988
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 182
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2715
Składniki
Zalewę zagotować i wystudzić. Umytego fileta włożyć do zimnej zalewy, zagotować, gotować 10 minut i zostawić pod przykryciem do wystudzenia. Ponownie zagotować zalewę z filetem i znów gotować 10 minut. Wystudzić filet w zalewie, wyjąć i schłodzić. Podawać jako wędlina do chleba.