Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od czasu do czasu robię mięsa taką metodą jak ta. Gotowane mięso do chleba jako wędlina. Dziś mam pomysł na filet z indyka. Tak przygotowany nie jest suchy. Propozycja idealna dla osób, które nie mogą jeść smażonych lub pieczonych mięs. Filet jest delikatny, oczywiście przyprawy możecie modyfikować pod swój gust. Możecie podać go z sosem tatarskim czy innym dipem do mięs jaki przygotujecie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34860
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15033
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34860
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15033
Składniki
Zalewę zagotować i wystudzić. Umytego fileta włożyć do zimnej zalewy, zagotować, gotować 10 minut i zostawić pod przykryciem do wystudzenia. Ponownie zagotować zalewę z filetem i znów gotować 10 minut. Wystudzić filet w zalewie, wyjąć i schłodzić. Podawać jako wędlina do chleba.