Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest bardzo pyszna, szybko się ją robi i szybko znika ze stołu życzę smacznego.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Makaron w kształcie ryżu gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy, przelewamy zimną wodą.
Ogórki obieramy ze skórki i kroimy w kostkę wielkości ziaren kukurydzy.
Kukurydzę odcedzamy z zalewy i dodajemy do wystudzonego makaronu i ogórków.
Ser żółty kroimy w kosteczki wielkości wcześniej przygotowanych kosteczek ogórka. Koperek drobno siekamy i dodajemy wraz z 2 łyżkami majonezu.
Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Wszystko starannie mieszamy.
Smacznego :)