Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz coś zjeść, ale nie masz czasu, możesz ugotować tak szybką pizzę. Nie trzeba zagniatać ciasta, ale do nadzienia możesz wziąć wszystko, co znajduje się w lodówce.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1414
Składniki
Nasmaruj formę olejem i wlej połowę jaj. Połóż chleb pita na wierzchu, a nadzienie na chleb pita. Podobnie jak kilka warstw. Wlać pozostałe jajka na wierzch i posypać serem.
Wstawić do piekarnika na 15 minut w temperaturze 180 ° C.