Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi grillowane mięska tak przygotowany karczek na pewno posmakuje i bardzo polecam:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 651
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12368
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 651
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12368
Składniki
Umyty karczek poporcjować w 1,5 cm plastry ,dodać wszystkie przyprawy ,wymieszać i zostawić przykryty w lodówce na 12 godz. Na drugi dzień kiedy mamy już zamiar grillować położyć plastry karczku na grillu i smażyć do miękkości mięsa około 10min z dwóch stron. Im mięso dłużej się robi tym jest twardsze. Smacznego życzę!