Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 599
Polecam.
Odsłon: 556
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
...ale pyszny.
Odsłon: 599
Polecam.
Odsłon: 556
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
Składniki
Margarynę,cukier,mleko,kakao należy roztopić.Dodać do tego rodzynki i zmielone orzechy dokładnie wymieszać. Przestudzić dodać mleko w proszku,wymieszać. Skruszyć dwa wafle i dołożyć do masy.Wymieszać dokładnie.
Tak przygotowaną masę od razu wyłożyć na jeden wafel,wyrównać i przykryć drugim waflem. Docisnąć czymś ciężkim i wstawić do lodówki na około 2 godziny.
Po tym czasie kroić na dowolne kawałki.