Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na śniadanie bądź szybką przekąskę!
Szybkie w przygotowaniu muffinki nadziane czekoladą. Idealne dla dzieci. Pole...
Odsłon: 1599
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 87
Szybkie w przygotowaniu muffinki nadziane czekoladą. Idealne dla dzieci. Pole...
Odsłon: 1599
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 87
Składniki
Zapraszam do obejrzenia, krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować bruschette.
Bagietkę przekrawamy wzdłuż na pół. Smarujemy oliwą i posypujemy ziołami prowansalskimi. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180C na 7-8 minut.
Listki bazylii zwijamy w rulonik i drobno kroimy. Pomidora kroimy w cieniutką kostkę i mieszamy razem z bazylią. Wszystko solidnie skrapiamy oliwą i doprawiamy solą, pieprzem i tymiankiem.
Bruschette polecam jeść ciepłą i od razu po nałożeniu na bagietkę pomidorów ponieważ bułka nie nasiąknie pomidorem. Życzę smacznego!