Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna zamiast surówki, lub podana z pieczywem jako lekkie danie główne.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 217
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 102
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 217
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 102
Składniki
Fasolkę gotujemy w lekko słonej wodzie, aż będzie miękka. Odcedzamy, przekładamy na talerz.
Fasolkę gotujemy w lekko słonej wodzie, aż będzie miękka. Odcedzamy, przekładamy na talerz.
Czosnek siekamy drobno, wrzucamy na patelnię, dodajemy masło i smażymy aż się zarumieni i olewamy fasolkę.
Czosnek siekamy drobno, wrzucamy na patelnię, dodajemy masło i smażymy aż się zarumieni i olewamy fasolkę.
Bułkę tartą prażymy na patelni, przesypujemy do miseczki, czekamy aż ostygnie i dodajemy ser żółty, pietruszkę szczyptę soli i pieprzu. Mieszamy i posypujemy fasolkę.