Do góry

Dania główne Przepis na:

Fasolka szparagowa duszona z czerwoną cebulką i szynką

Fasolka szparagowa duszona z czerwoną cebulką i szynką

Autor:

Przepisów i artykułów: 541 Ocena: 9566

Dodano:

Odsłon: 2887

Dla smakoszy fasolki przepis idealny...serdecznie polecam:)

Składniki

  • fasolka szparagowa 1/2 kg
  • szynka jaką mamy 20dkg
  • cebulka czerwona średnia
  • masło 1/2 łyżki
  • pieprz,sól
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulkę pokroić w półksiężyce zeszklić na maśle,dodać szynkę lub inną wędlinę pokrojoną w kostkę i zrumienić.
    Fasolkę ugotować około 20min.Dodać do podsmażonej cebulki z wędliną.
    Doprawić do smaku solą i pieprzem.
    Zajadać ze smakiem:)



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (24)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń