Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pasuje do jajek na twardo, gotowanego mięsa i drobiu na zimno, wędlin, zimnych pieczeni, gotowanych warzyw podawanych na zimno ( szparagi, brokuły, kalafior ), filetów śledziowych.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 815
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 708
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4523
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 815
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 708
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4523
Składniki
Umyłem zioła, osuszyłem, posiekałem. Jajka ugotowałem na twardo, przekroiłem, wyjąłem żółtka, które roztarłem w miseczce z olejem. Dodałem jogurt, śmietanę i sok z cytryny. Wymieszałem z posiekanymi ziołami, drobno pokrojonym ogórkiem i posiekana cebulą. Doprawiłem sola, pieprzem i cukrem oraz musztardą.