Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybobranie w tym roku szczególnie udane. Część zdobyczy wysuszona, część zjedzona na bieżąco, a pozostała część zamarynowana. Przedstawiam przepis na grzyby w przecierze pomidorowym.
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10229
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2069
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 66
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10229
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2069
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 66
Składniki
Grzyby ugotować, cebulę zeszklić na oleju i wymieszać z grzybami. Następnie dodać przecier, sól, pieprz i dusić na wolnym ogniu około 20 min. Ciepłe nakładać do słoi i pasteryzować 40 minut.