Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i na zimno i na ciepło.
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25464
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19102
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 21908
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25464
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19102
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 21908
Składniki
Ugotować zebrane w lesie grzyby i odcedzić z nadmiaru wody, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na patelni, dodać ocet, cukier i koncentrat i chwilę posmażyć. Dodać do ugotowanych grzybów, doprawić według gustu do smaku, chwilkę podsmażyć. Przełożyć do słoików i pasteryzować 20 min.