Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i na zimno i na ciepło.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34965
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18080
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34965
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18080
Składniki
Ugotować zebrane w lesie grzyby i odcedzić z nadmiaru wody, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na patelni, dodać ocet, cukier i koncentrat i chwilę posmażyć. Dodać do ugotowanych grzybów, doprawić według gustu do smaku, chwilkę podsmażyć. Przełożyć do słoików i pasteryzować 20 min.