Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni indyjskiej wspaniałe na jesienne popołudnia. Zdrowe, sycące i rozgrzewające. Idealnie rozbudza nasz organizm i pieści kubki smakowe. Przygotowanie expresowe !
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 522
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2704
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 738
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3191
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 522
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2704
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 738
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3191
Składniki
W garnku na oliwie (oleju kokosowym) podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulkę.
Imbir obieramy i ścieramy na grubych oczkach tarki. Dodajemy do cebulki wraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz wszystkimi przyprawami za wyjątkiem soli.
Gdy cebula się zeszkli dolewamy pomidory, wsypujemy soczewicę oraz dodajemy 3 szklanki wody. Gotujemy 20 minut a pod sam koniec dodajemy sól. Podajemy udekorowane pietruszką !