Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanoc tuż tuż, więc osobom, które jeszcze nie zdecydowały czym będą faszerować jajka przyda się mała podpowiedź ;) Brokuł, szynka i papryczka chili połączone majonezem idealnie komponują się z ugotowanymi jajkami.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1394
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1338
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 248
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1394
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1338
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 248
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i przekrawamy wzdłuż na pół. Brokuła dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, studzimy i siekamy niezbyt drobno. Szynkę kroimy w drobną kostkę, papryczkę chili drobno siekamy i dodajemy do brokuła razem z majonezem. Mieszamy i doprawiamy do smaku solą. Przygotowany farsz nakładamy na jajka.