Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajka faszerowane chrzanem

Przepis dnia 2012-04-06
Jajka faszerowane chrzanem

Autor:

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 6048

Dodano:

Odsłon: 56465

Czasem warto zamienić poranną jajecznicę na coś innego.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotowane na twardo przekroiłam na pół, delikatnie wyjęłam do miseczki żółtka. Do żółtek dodałam 2 łyżeczki chrzanu i łyżeczkę majonezu. Dokładnie wymieszałam i nakładałam w białka. Szczypiorek do dekoracji i smaku :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kstr54 04 kwietnia 2014 Mniamusne!!!!!, bardzo lubimy takie jajeczka

6 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

BM87 06 kwietnia 2012 Mniam, idealne na świąteczne śniadanie. :)

11 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Klaudia28 14 października 2011 Ja dodaję rzodkiewkę pokrojoną w kosteczkę i majonez... Równie pyszne jak Twoje :):)

9 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kurka_domowa 14 października 2011 Rewelacyjnie wyglądają :) Zaliczę plusa u syna jak mu takie na śniadanie przygotuję ;)

9 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń