Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysłów na farsz do jajek mam zawsze bardzo dużo:). Ten jest wyrazisty w smaku i bardzo ciekawy, polecam na wielkanocny stół.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666244
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 71
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 515
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5723
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666244
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 71
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 515
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5723
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Kiełbasę i ogórki kroimy w drobną kostkę.
Każde jajko przekrawamy na pół. Białka zostawiamy, w misce łączymy ze sobą żółtka, kiełbasę, ogórki, kiełki, majonez, sól i pieprz.
Tak przygotowaną masą faszerujemy białka. Dekorujemy kiełkami, ogórkami i kiełbasą.