Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne jajka faszerowane z dodatkiem szynki. Prosty przepis, niewiele składników. W sam raz na świąteczny stół.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 82
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 400
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 82
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 400
Składniki
Obrane jajka kroimy na połówki, wyjmujemy żółtka. Żółtka rozgniatamy widelcem. Szynkę kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do żółtek, dokładamy majonez lub serek, doprawiamy do smaku i mieszamy. Na końcu dodajemy posiekany koperek. Farszem napełniamy połówki jajek, układamy na półmisku i dekorujemy zieleniną.