Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne grzyby w delikatnej zalewie
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 113
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25525
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 113
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25525
Składniki
kapelusze grzybow oczyscic i umyc wysuszyc sciereczka posolic i popieprzyc Jajka rozklucic widelcem dolac odrobine mleka dac sol i pieprz grzyby panierowac tak jak kotlety schabowe najpierw w mace potem w jajku i w bulce tartej piec na zloty kolor na rozgrzanym oleju
wode ocet sol cukier ziele angielskie i liscie laurowe zagotowac dodac pokrojona cebule gotowac kilka minut
upieczone kanie pokroic na mniejsze kawalki poukladac w sloikach i zalac goraca zalewa i zakrecic przechowywac w chlodnym miejscu nie trzeba pasteryzowac