Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne grzyby w delikatnej zalewie
Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...
Odsłon: 2884
Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...
Odsłon: 2884
Składniki
kapelusze grzybow oczyscic i umyc wysuszyc sciereczka posolic i popieprzyc Jajka rozklucic widelcem dolac odrobine mleka dac sol i pieprz grzyby panierowac tak jak kotlety schabowe najpierw w mace potem w jajku i w bulce tartej piec na zloty kolor na rozgrzanym oleju
wode ocet sol cukier ziele angielskie i liscie laurowe zagotowac dodac pokrojona cebule gotowac kilka minut
upieczone kanie pokroic na mniejsze kawalki poukladac w sloikach i zalac goraca zalewa i zakrecic przechowywac w chlodnym miejscu nie trzeba pasteryzowac