Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne grzyby w delikatnej zalewie
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4906
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4906
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Składniki
kapelusze grzybow oczyscic i umyc wysuszyc sciereczka posolic i popieprzyc Jajka rozklucic widelcem dolac odrobine mleka dac sol i pieprz grzyby panierowac tak jak kotlety schabowe najpierw w mace potem w jajku i w bulce tartej piec na zloty kolor na rozgrzanym oleju
wode ocet sol cukier ziele angielskie i liscie laurowe zagotowac dodac pokrojona cebule gotowac kilka minut
upieczone kanie pokroic na mniejsze kawalki poukladac w sloikach i zalac goraca zalewa i zakrecic przechowywac w chlodnym miejscu nie trzeba pasteryzowac