Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 28-07-2016
Ten przepis mam w swoich zbiorach od dawna. Nie pierwszy raz robię i polecam. Przepis ten jest na 4 łoiki 330 ml.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 65
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1335
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 271
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 55
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 65
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1335
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 271
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 55
Składniki
Przygotowanie; Rzodkiewki i seler umyć, pokroić. Poukładać w słoikach dając wszystkie przyprawy. Zalewamy gorącą osoloną wodą. Smacznego i polecam :)