Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super obiadek, tani i prosty w wykonaniu.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1064
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 128
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1064
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 128
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować, ostudzić i zmielić. Dodać mąkę, bułkę tartą, żółtka i majeranek. Wszystkie składniki dokładnie wyrobić. Formować wałeczki i kroić kopytka, następnie ugotować w osolonej wodzie i okrasić dowolnie.