Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne grzybki na zimę do sałatek i sosów.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 114
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25525
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 114
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25525
Składniki
Wykonanie: Wodę zgotować z przyprawami, solą i cukrem, następnie wlać wino i ocet i jeszcze raz zagotować. Kurki opłukać w gorącej wodzie i w osolonym wrzątku gotować przez 20 minut. Po czym grzyby odsączyć, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać marynatą i pasteryzować przez 20 minut.