Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne grzybki na zimę do sałatek i sosów.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 211
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 132
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27786
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 118
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 211
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 132
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27786
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 118
Składniki
Wykonanie: Wodę zgotować z przyprawami, solą i cukrem, następnie wlać wino i ocet i jeszcze raz zagotować. Kurki opłukać w gorącej wodzie i w osolonym wrzątku gotować przez 20 minut. Po czym grzyby odsączyć, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać marynatą i pasteryzować przez 20 minut.