Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na obiad
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 14
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 330
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 427
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 230
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 367
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 14
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 330
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 427
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 230
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 367
Składniki
Kawałki łososia posolić i popieprzyć z obu stron. Rozgrzać w patelni olej, smażyć w nim łososia na średnim ogniu przez 4 minuty. Imbir obrać i pokroić w cieniutkie plasterki - tyle, by otrzymać zawartość 1 płaskiej łyżki. Gdy łosoś się dobrze zarumieni, odwrócić go na drugą stronę, posypać imbirem, wlać sok z 1/2 cytryny, smażyć 1 min, posypać natką i koperkiem, dolać resztę soku z cytryny, przykryć i dusić jeszcze 2 min.