Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na obiad
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9224
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2562
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1185
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 222
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9224
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2562
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1185
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 222
Składniki
Kawałki łososia posolić i popieprzyć z obu stron. Rozgrzać w patelni olej, smażyć w nim łososia na średnim ogniu przez 4 minuty. Imbir obrać i pokroić w cieniutkie plasterki - tyle, by otrzymać zawartość 1 płaskiej łyżki. Gdy łosoś się dobrze zarumieni, odwrócić go na drugą stronę, posypać imbirem, wlać sok z 1/2 cytryny, smażyć 1 min, posypać natką i koperkiem, dolać resztę soku z cytryny, przykryć i dusić jeszcze 2 min.