Lukier
Składniki
- cukier puder, 20 dag.
- Spirytus, 3-4 łyżki
- woda, 2-3 łyżki
- olejek rumowy lub rum, 1 łyżka
Składniki
- cukier puder, 20 dag.
- Spirytus, 3-4 łyżki
- woda, 2-3 łyżki
- olejek rumowy lub rum, 1 łyżka
REKLAMA

Etapy przygotowania
1
cukier przesiać by był gładki
2
dodać płynne składniki i dokładnie wymieszać
3
gdyby lukier był za rzadki należy dodać więcej cukru pudru a gdyby był za gęsty więcej wody
Przepis w Waszym wykonaniu (1)
Dodaj przepisy i zarabiaj
REKLAMA

REKLAMA

Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta
Ciasto Rafaello na krakersach
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1159
3
Wędliny
Wędzona polędwiczka w przyprawach
Czas na świąteczne wędzenie.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Kolendra
Odsłon: 34
2
Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta
Ciasto Rafaello na krakersach
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1159
3
Wędliny
Wędzona polędwiczka w przyprawach
Czas na świąteczne wędzenie.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Kolendra
Odsłon: 34
2

REKLAMA

Ciasta

Lukier
Ikaa
do 15 min
3-4 osoby
Składniki
- cukier puder, 20 dag.
- Spirytus, 3-4 łyżki
- woda, 2-3 łyżki
- olejek rumowy lub rum, 1 łyżka
Sposób przygotowania:
1
cukier przesiać by był gładki
2
dodać płynne składniki i dokładnie wymieszać
3
gdyby lukier był za rzadki należy dodać więcej cukru pudru a gdyby był za gęsty więcej wody
Dzisiaj będę testował :-)