Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mówią, że to najzdrowsze masło świata. Jest bardzo szybkie w wykonaniu i nie zawiera ani grama tłuszczu zwierzęcego.
Polecam, pychota.
Odsłon: 227
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 41
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 124
Polecam, pychota.
Odsłon: 227
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 41
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 124
Składniki
Awokado myję, przecinam na pół, wyciągam z niego pestkę i wrzucam do miski. Rozdrabniam za pomocą blendera. Dodaję sól i sok z cytryny, uważając żeby razem z nim nie wypadły pestki. Wszystkie składniki dokładnie miksuję. Podobno można przechowywać w lodówce do 12 godzin. Ja część zamroziłam.