Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka z czerwonej kapusty
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34938
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17536
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34938
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17536
Składniki
Kapustę poszatkować, lekko posilić, ugniatamy dłońmi i odstawiamy na 15 minut. Po tym czasie dodać pokrojoną drobno cebulkę, zetrzeć na tarce jarzynowej jabłko oraz marchewkę ( marchew oraz jabłko obrane ze skórki). Pietruszkę i koperek kroimy i dosypujemy do surówki. Dodajemy sok z cytryny majonez i Wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.