Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka pasta sprawdzi się jako smarowidło do kanapek albo jako dip do surowych warzyw lub tortilla chips.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Jajka gotujemy na twardo obieramy i studzimy. Do pojemnika blendera wkładamy obrane avocado i od razu skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy jajka, ząbek czosnku, oliwę, sól i pieprz. Blindujemy na gładka jednolitą pastę. Wyjmujemy do miseczki i dodajemy drobno pokrojone pomidory wcześniej odsączone z oliwy. Dokładnie mieszamy.