Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musiałam do końca zużyć topinambur i tak powstał pomysł na pyszne smarowidełko do chleba.Serdecznie Wam polecam,zdrowe i smaczne:)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1406
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 306
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1036
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1406
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 306
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1036
Składniki
Topinambury ugotować wraz z łupką,wcześniej dokładnie umyć. Dać do miski pokrojone na kawałki,dodać groszek, cieciorkę,czosnek,masło ,natkę oraz przyprawy. Zblendować,doprawić do smaku.
Smacznego życzę!