Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zioło, które najbardziej kochamy <3
Przepis dnia
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1710
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1710
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 124
Składniki
Liście wraz z łodygami mielimy na najmniejszych oczkach, dwukrotnie. Dodajemy oliwę i sól, mieszamy, przekładamy do małych słoiczków, zakręcamy. Gotujemy przez 20 min. Wyjmujemy ze wrzątku. Układamy nakrętką do spodu, studzimy.