Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 71
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 219
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 93
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 472
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 71
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 219
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 93
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 472
Składniki
mieso podzielic na cztery porcje i rozbic na dość duże płaty,posolic posypac pieprzem i majerankiem
morele pokroić w paski
na każdy płat mięsa rozlożyc morele,zwinąc i spiąć wykałaczką
mieso opanierowac w mące,jajku i bułce tartej
na rozgrzanym oleju mięso zrumienić nastepnie przełozyc do naczynia żaroodpornego lub na blaszkę
na każda porcję połozyc po kawałeczku masła i wstawic do piekarnika na 10 -15 minut
podawać z ryżem lub ziemniakami i sałatą z sosem vinegret