Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj, warto mieć pod ręką cisto francuskie. Tak na wszelki wypadek ;) Szybka przekąska, idealna kolacja.
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 163532
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 274
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 63
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 163532
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 274
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 63
Składniki
Ciasto wykładamy na blachę do pieczenia, nakłuwamy widelcem i smarujemy ketchupem. Kaki nacinamy, sparzamy, usuwamy skórkę i kroimy na pół plasterki. Układamy. Salami układamy. Pomidorki kroimy na pół. Układamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na plasterki. Układamy. Posypujemy startą mozzarellą. Zapiekamy 25 min w temperaturze 180°C.