Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj, warto mieć pod ręką cisto francuskie. Tak na wszelki wypadek ;) Szybka przekąska, idealna kolacja.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 184
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2098
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4449
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 184
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2098
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4449
Składniki
Ciasto wykładamy na blachę do pieczenia, nakłuwamy widelcem i smarujemy ketchupem. Kaki nacinamy, sparzamy, usuwamy skórkę i kroimy na pół plasterki. Układamy. Salami układamy. Pomidorki kroimy na pół. Układamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na plasterki. Układamy. Posypujemy startą mozzarellą. Zapiekamy 25 min w temperaturze 180°C.