Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica duszona, marynowana w przyprawach z dodatkiem miodu to mięso o lekko słodkim posmaku, które polecam każdemu ;)
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24400
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 323
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 375
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24400
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 323
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 375
Składniki
Miód połączyć z oliwą i przyprawami. Obtoczyć w marynacie mięso i schować do lodówki na ok. 30 min. Na patelni stopić masło i przełożyć mięso.
Obsmażyć z każdej strony przez kilka minut, następnie przykryć i dusić do miękkości. Mięso wyciągnąć, a do powstałego sosu, można dolać kremówki. Podawać np. z ziemniaczanymi talarkami. Smacznego!