Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica duszona, marynowana w przyprawach z dodatkiem miodu to mięso o lekko słodkim posmaku, które polecam każdemu ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 39
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 26
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 119
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 39
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 26
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 119
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 125
Składniki
Miód połączyć z oliwą i przyprawami. Obtoczyć w marynacie mięso i schować do lodówki na ok. 30 min. Na patelni stopić masło i przełożyć mięso.
Obsmażyć z każdej strony przez kilka minut, następnie przykryć i dusić do miękkości. Mięso wyciągnąć, a do powstałego sosu, można dolać kremówki. Podawać np. z ziemniaczanymi talarkami. Smacznego!