Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica duszona, marynowana w przyprawach z dodatkiem miodu to mięso o lekko słodkim posmaku, które polecam każdemu ;)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Miód połączyć z oliwą i przyprawami. Obtoczyć w marynacie mięso i schować do lodówki na ok. 30 min. Na patelni stopić masło i przełożyć mięso.
Obsmażyć z każdej strony przez kilka minut, następnie przykryć i dusić do miękkości. Mięso wyciągnąć, a do powstałego sosu, można dolać kremówki. Podawać np. z ziemniaczanymi talarkami. Smacznego!