Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne racuchy.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666300
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 108
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 583
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5766
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 985
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666300
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 108
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 583
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5766
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 985
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Wykonanie: Kapustę ugotować do miękkości z dodatkiem soli i dobrze odcisnąć. Następnie z mąki, jajek, mleka zarobić ciasto naleśnikowe. Po czym zmieszać z kapustą, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany olej i smażyć z obu stron złociście. Podawać z kwaśną śmietaną.