Do góry

Przekąski Przepis na:

Racuchy z kiszoną kapustą- FUCZKI

Racuchy z kiszoną kapustą- FUCZKI

Autor:

Przepisów i artykułów: 2237 Ocena: 13526

Dodano:

Odsłon: 11157

Super smaczne racuchy.

Składniki

> 6 os. > 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kapustę ugotować do miękkości z dodatkiem soli i dobrze odcisnąć. Następnie z mąki, jajek, mleka zarobić ciasto naleśnikowe. Po czym zmieszać z kapustą, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany olej i smażyć z obu stron złociście. Podawać z kwaśną śmietaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Zbyszek-Loretz 24 lutego 2017 Super, super i jeszcze raz super. Jemy je już 5-ty raz i wciąż nam mało

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń