Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, swojska wędlina na kanapkę.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 73
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 73
Składniki
Z boczku wykrawamy kostki (jeżeli są), solimy, oprószamy pieprzem, majerankiem roztartym wcześniej w dłoniach i przeciśniętym czosnkiem z obydwu stron. Zostawiamy na pół godziny. Zwijamy roladę, obwiązujemy sznurkiem. Pieczemy 1,5 godz. w temp.180 st. przykryty folią aluminiową lub w rękawie do pieczenia. Ostatnie 10 minut odkrywamy i dopiekamy z góry. Pyszny na ciepło i na zimno do kanapek.
SMACZNEGO!