Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prostota składników,z delikatnym,ale wyrazistym w smaku sosem vinegrette,dla mnie znakomita.źródło:"Ewa gotuje"szybko.
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3880
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 694
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3880
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 694
Składniki
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą.Dodać musztardę,ocet,sok z cytryny i małym strumyczkiem oliwę.Dolać ocet balsamiczny.Sos powinien mieć kremową konsystencję-zbyt gęsty trzeba rozcieńczyć łyżką wody.
Do rukoli dodać kilka przekrojonych na pół pomidorków koktajlowych,zalać sosem,wymieszać.