Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła mi ochota na rzeżuchę,która pięknie wyrosła,więc na szybko zrobiłam taką sałatkę.Wyszła bardzo smaczna z lekko ostrym posmakiem. Bardzo polecam:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1135
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1731
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5788
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1135
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1731
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5788
Składniki
Ugotowane na twardo i wystudzone jajka pokroić w grubszą kostkę. Por podzielić wzdłuż na paski i skroić,ogórki również. Rzeżuchę miałam posianą na talerzyku,więc ścinałam ją nożyczkami prosto do miski z jajkami i porem. Dodać śmietanę,majonez oraz przyprawy,wymieszać i dać na godz.do lodówki. Smacznego życze!