Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka jajeczno-porowa z dodatkiem rzeżuchy.

Sałatka jajeczno-porowa z dodatkiem rzeżuchy.

Autor:

Przepisów i artykułów: 726 Ocena: 13655

Dodano:

Odsłon: 2064

Przyszła mi ochota na rzeżuchę,która pięknie wyrosła,więc na szybko zrobiłam taką sałatkę.Wyszła bardzo smaczna z lekko ostrym posmakiem. Bardzo polecam:)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ugotowane na twardo i wystudzone jajka pokroić w grubszą kostkę.
    Por podzielić wzdłuż na paski i skroić,ogórki również.
    Rzeżuchę miałam posianą na talerzyku,więc ścinałam ją nożyczkami prosto do miski z jajkami i porem.
    Dodać śmietanę,majonez oraz przyprawy,wymieszać i dać na godz.do lodówki.



    Smacznego życze!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń