Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
E, bo to na serio było tak…Zawsze gotujemy ryż w dużym garnku, co by się nie pozlepiał. W czasie wsypywania ryżu z pojemnika, kotełł się zaplątał o nogi i sieM wsypało. Oj! Wsypało! Jednak nie ma tego złego…powstały dwa dania i deser.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666280
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 98
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 550
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5746
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 979
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666280
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 98
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 550
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5746
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 979
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Ryż gotujemy na sypko. (proporcje dostosowane do przepisu) Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Groszek, kukurydzę i kapary, odcedzamy z zalewy. Z daktyli usuwamy pestki, kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą (tuńczyk wraz z zalewą), dodajemy majonez. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.