Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
E, bo to na serio było tak…Zawsze gotujemy ryż w dużym garnku, co by się nie pozlepiał. W czasie wsypywania ryżu z pojemnika, kotełł się zaplątał o nogi i sieM wsypało. Oj! Wsypało! Jednak nie ma tego złego…powstały dwa dania i deser.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 432
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 93
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 108
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 432
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 93
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 108
Składniki
Ryż gotujemy na sypko. (proporcje dostosowane do przepisu) Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Groszek, kukurydzę i kapary, odcedzamy z zalewy. Z daktyli usuwamy pestki, kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą (tuńczyk wraz z zalewą), dodajemy majonez. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.