Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
E, bo to na serio było tak…Zawsze gotujemy ryż w dużym garnku, co by się nie pozlepiał. W czasie wsypywania ryżu z pojemnika, kotełł się zaplątał o nogi i sieM wsypało. Oj! Wsypało! Jednak nie ma tego złego…powstały dwa dania i deser.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1013
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 47
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1371
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 643
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6260
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1013
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 47
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1371
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 643
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6260
Składniki
Ryż gotujemy na sypko. (proporcje dostosowane do przepisu) Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Groszek, kukurydzę i kapary, odcedzamy z zalewy. Z daktyli usuwamy pestki, kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą (tuńczyk wraz z zalewą), dodajemy majonez. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.