Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza gryczana w połączeniu z pomidorem, fetą i aromatycznymi ziołami to nie tylko uczta dla podniebienia, ale także zdrowy posiłek, idealny na drugie śniadanie, czy kolację.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 310
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 26445
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8962
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 739
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 310
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 26445
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8962
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 739
Składniki
Kaszę ugotować w osolonej wodzie i ostudzić.
Natkę i bazylię drobno posiekać. Ser feta pokroić w kostkę i obtoczyć w posiekanej zieleninie.
Pomidora pokroić w plasterki lub ćwiartki.
Na talerzach ułożyć kaszę, ser i pomidory. Polać sałatkę oliwą wymieszaną z sokiem cytrynowym, solą i pieprzem.