Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem sama masa serowa, a w środku soczyste czereśnie. Robiłam już kilka razy i za każdym razem był rewelacyjny.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 815
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5749
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9557
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 265
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 815
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5749
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9557
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 265
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Tortownicę (26cm) natłuścić lub wyłożyć papierem do pieczenia.
Czereśnie umyć, wydrylować i przekroić na pół. Posypać cukrem wanilinowym.
Masło utrzeć z cukrem, sokiem cytrynowym i kaszą manną. Dodać twaróg i budyń w proszku. Pojedynczo dodawać jaja. Następnie delikatnie wmieszać czereśnie.
Masę przełożyć do tortownicy. Piec ok. 60 minut, po upieczeniu zostawić w wyłączonym piekarniku na ok. 30 minut. Przed podaniem można posypać cukrem pudrem.