Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to ani lekka ani zdrowa przekąską;). Jest natomiast przepyszna, smażony ser rozpuszcza się w środku i możemy maczać w nim grzanki .
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3311
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 119
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 271
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3311
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 119
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 271
Składniki
Ser camembert panierujemy w jajku, bułce tartej, ponownie w jajku i ponownie w bułce tartej. Smażymy z dwóch stron na małym ogniu przez około 4-5 minut z każdej strony. Odsączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Bagietkę kroimy w kromki, smarujemy masłem, posypujemy solą. Zapiekamy w temperaturze 200 stopni do momentu aż zaczną się rumienić.
Na talerzu układamy grzanki, rukolę i ser. Na ser wykładamy żurawinę.