Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to ani lekka ani zdrowa przekąską;). Jest natomiast przepyszna, smażony ser rozpuszcza się w środku i możemy maczać w nim grzanki .
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23052
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1040
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104862
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23052
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1040
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104862
Składniki
Ser camembert panierujemy w jajku, bułce tartej, ponownie w jajku i ponownie w bułce tartej. Smażymy z dwóch stron na małym ogniu przez około 4-5 minut z każdej strony. Odsączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Bagietkę kroimy w kromki, smarujemy masłem, posypujemy solą. Zapiekamy w temperaturze 200 stopni do momentu aż zaczną się rumienić.
Na talerzu układamy grzanki, rukolę i ser. Na ser wykładamy żurawinę.